Architectenbureau

EA plus architecten

Er is actie nodig om onze planeet te redden. Onze manier van leven moet drastisch veranderen. Dat betekent ook anders bouwen. Meer isoleren dan we vroeger deden is een goede start, maar tegelijk ook ruimschoots onvoldoende.

Ook als individu kunt u perfect het verschil maken in deze transitie. Het is immers de optelsom van alle kleine individuele inspanningen die op wereldschaal het verschil zal maken. Wij zetten daarom bij al onze projecten volop in op integraal duurzame oplossingen. Wij beschouwen bij al onze projecten de duurzaamheid en optimalisering in brede zin.

Wij maken daarom gebruik van bio-ecologische materialen en circulaire bouwwijzen, we beperken de vraag naar energie en water, en houden rekening met gezondheid van binnenklimaat en buitenomgeving.

U vindt bij EA+ de juiste partner voor alle bouw en verbouwingsprojecten met duurzame insteek. Dat kan gaan van het energetisch renoveren van een woning of het bouwen van een BEN-woning of passiefhuis. We draaien ons hand ook niet om voor de realisatie van duurzame wijken of cohousingprojecten en een verscheidenheid aan niet-residentiële gebouwen. Op onze projectenpagina vindt u een overzicht van onze realisaties.

EA+ architecten
EA+ architecten

Zoekt u een partner die vanuit een persoonlijke overtuiging en authentiek engagement actief en oplossingsgericht handelt? Alle projecten hebben een projectverantwoordelijke als centraal aanspreekpunt en worden van nabij mee opgevolgd door de vennoten. Alle projecten werken we uit in de meest actuele BIM-software en met veel zorg voor detail.

Met onze kantoren in Gent en Brugge volgen we werven van nabij op. Onze kantoren situeren zich in een bio-ecologisch nulenergiegebouw/ Breeam excellent gebouw en liggen vlakbij openbaar vervoer. Zelfs een werfbezoek doen wij duurzaam, met openbaar vervoer, de fiets of autodelen.

“We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.”

Albert Einstein